دستگاه آب گوجه گیر دستی

دستگاه آب گوجه گیری

دستگاه آب گوجه گیر دستی

دستگاه آب گوجه گیر دستی، به عنوان یک دستگاه خانگی، می تواند برای هر خانواده ای کارآمد باشد. خیلی از ما دستگاه آب گوجه گیر دستی را به نام دستگاه رب ساز نیز می شناسیم. از این رو می توانید از این دستگاه برای پخت رب و سس در خانه استفاده نمایید.

در صورتی که تمایل به خرید دستگاه آب گوجه گیر دارید و می خواهید اطلاعات بیش تری در این زمینه به دست آورید، می توانید تا انتهای این مطلب همراه صنعت سبز ایران باشید.

انواع دستگاه آب گوجه گیر

دستگاه های آب گوجه گیر در نوع صنعتی، به دو دسته ضربه ای و رنده ای تقسیم بندی می شوند. در نوع ضربه ای، تخم و پوست گوجه فرنگی به طور کامل له شده و در آخر آب گوجه فرنگی یک دست به شما ارائه می دهد.

در صورتی که در مدل رنده ای، تخم و پوست گوجه فرنگی ها له نشده و از صافی عبور می کنند. در صورتی که تصمیم دارید از تخم و پوست گوجه فرنگی برای ساخت انواع سس ها و اسانس ها استفاده کنید، به شما نوع رنده ای را پیشنهاد می دهیم.

اما امکان دارد که مدل های صنعتی، چندان برای شما کارآمد نباشد. از این رو می توانید از دستگاه آب گوجه گیر دستی استفاده نمایید.

این دستگاه ابعاد و اندازه کوچک تری داشته و می تواند گزینه مناسبی برای کسب و کار خانگی به شمار آید.

در ادامه به توضیح بیش تری در مورد دستگاه نام برده شده خواهیم پرداخت.

مشخصات دستگاه آب گوجه گیر دستی

دستگاه آب گوجه گیر خانگی، یک دستگاه از جنس پلاستیک است. این دستگاه نسبت به قدرتی که دارد، وزنی بسیار سبک داشته و می توان به راحتی آن را جا به جا نمود. به همین خاطر نیازی نیست که نگران سختی حمل و نقل آن در آشپزخانه باشید.

البته لازم به ذکر است که شما می توانید از این دستگاه، به عنوان یک دستگاه رب ساز خانگی استفاده کنید و از آن برای کسب و کار خانگی خود، کسب درآمد کنید.

استحکام و مقاومت دستگاه رب ساز خانگی بسیار بالا بوده و می تواند بسته به ابعاد و سایز مناسبی که دارد، در هر کجای آشپزخانه جا بگیرد.

دستگاه آب گوجه گیر دستی در قسمت بالایی، دارای کاسه ای است که شما می توانید گوجه فرنگی ها را درون آن ریخته و با کمک چرخاندن دسته ای که بر روی دستگاه تعبیه شده است، آب گوجه فرنگی ها بگیرید.

در واقع پس از ریختن گوجه فرنگی ها به داخل کاسه و چرخاندن دسته دستگاه، گوجه فرنگی ها به سمت تیغه تیز دستگاه سوق داده شده و توسط آن له شده و آب آن ها به طور کامل گرفته می شود.

توجه داشته باشید که زیر خروجی دستگاه آب گوجه گیر حتما ظرفی را قرار دهید تا از ریختن آب گوجه فرنگی ها به بیرون جلوگیری شود.

در نظر داشته باشید که دستگاه نام برده شده، تخم و پوست گوجه فرنگی را نیز له می کند. در صورتی که می خواهید آب گوجه فرنگی کاملا یک دستی داشته باشید، می توانید پس از اتمام پروسه آب گیری گوجه فرنگی، آن را از صافی رد کنید.

ویژگی های دستگاه آب گوجه گیر

– داستگاه آب گوجه گیری می تواند به صورت کاملا بهداشتی و سریع، آب گوجه فرنگی ها را برای شما بگیرد.

– کاربری آسان داشته و کلیه قطعات آن قابل شستشو می باشند.

– از ایمنی کامل برخوردار بوده و استفاده از آن آسیبی به شخصی وارد نخواهد کرد.

– قابلیت جا به جایی آسان دارد.

– وزن آن مناسب است و برای جا به جایی شما را به زحمت نخواهد انداخت.

– کاملا بی صدا بوده و بر عکس دستگاه های آب گوجه گیر صنعتی، هیچ گونه آلودگی صوتی از خود ایجاد نمی کند.

– تیغه ها از جنس استیل ضد زنگ بوده و مقاومت بالایی در برابر خاصیت اسیدی گوجه فرنگی دارند.

– سرعت آب گیری گوجه فرنگی را بالا برده و شما نیازی به هیچ گونه وسیله دیگر مانند رنده نخواهید داشت.

– امکان آب گیری گوچه فرنگی را به صورت یکدست دارد.

در زمان خرید دستگاه آب گوجه گیر به نکات زیر توجه کنید:

– حتما محل قرار گیری دستگاه آب گوجه گیر را مشخص کنید. در این صورت می توانید تصمیم بگیرید که به سراغ نوع دستی آن بروید و یا صنعتی.

– توجه داشته باشید که دستگاه آب گوجه گیر باید با مقدار ظرفیتی که شما به صورت روزانه نیاز به آب گوجه فرنگی دارید، سازگاری داشته باشد.

– در صورتی که می خواهید حجم زیادی از آب گوجه فرنگی را تهیه کنید، به شما نوع صنعتی آن را پیشنهاد می دهیم.

– شما می توانید برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه با مشاوران صنعت سبز ایران مشورت نمایید.

– حتما به جنس تیغه دستگاه آب گوجه گیر توجه کنید. باید از استیل ضد زنگ باشد تا پس از مدتی استفاده، تغییر شکل ندهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *